Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WAANZINNIG WEEKEND HERFELINGEN – Aavondmtb & gravel

12 juli om 18:00 tot 22:00

Zowel de occasionele als de doorgewinterde biker kan zich uitleven op een afwisselend en regelmatig pittig parcours. Starten kan vanaf 18u. Ook dit jaar tekent No Limit Sports nutrition mee voor de organisatie van deze tochten.

Er zijn dit jaar 3 afstanden voorzien van respectievelijk 30, 50 en 60 kilometer. We hebben hierbij zoveel mogelijk rekening gehouden met de bemerkingen van de vorige jaren. We rijden door het glooiende landschap van Herfelingen, Herne, Sint Pieters Kapelle, Tollembeek, Bever. En natuurlijk kiezen we ook dit jaar voor een nieuw parcours.

Gravelbiker? Kies dan zeker voor het parcours van 60 kilometer. Dat is perfect op jouw maat. Maar omdat onze tochten tijdens de zomer worden gereden komen de alle afstanden in aanmerking voor zowel MTB’er als gravelbiker.

Vertrekken kan tussen 18u en 22u.

Startplaats: aan de inschrijftent op de weide met feesttent. Ruime parking voorzien.

De tochten zijn goed zichtbaar bepijld. Op de bevoorradingsposten voorzien we versnaperingen en sportdrank. Aan de aankomst is er douchegelegenheid voorzien, een bikewash en een bewaakte bike-stalling tot 24u.

Op het zomerterras geniet je na van de gezellige après-bike. Voor deze editie wordt er ook dit jaar aan elke deelnemer een GRATIS Chimay van het vat, streek- of speciaalbier of frisdrank aangeboden.

Deelname aan onze tochten levert je ook gratis toegang op tot het Gezelligste Terras van Vlaanderen.

Basistarief : € 8

Locatie: Feesten Waanzinnig weekend Herfelingen – Mollestraat – 1540 Herfelingen

Wanneer: vrijdag 12 juli 2024 – van 18 tot 22u

Organisatie: Waanzinnig Weekend Herfelingen – http://www.waanzinnigweekend.be/

Het volledig programma van WAANZINNIG WEEKEND is te lezen via deze link

Gegevens

Datum:
12 juli
Tijd:
18:00 tot 22:00

Locatie

WW Mollestraat Herfelingen
Mollestraat
Herne (Herfelingen), 1540
+ Google Maps