Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Startmoment Groen GALMAARDEN op 19 juni in het Baljuwhuis

19 juni om 19:00 tot 21:00

Groen Pajottegem blikt tevreden terug op de voorbije verkiezingscampagne. De kandidatuur van Alwin Loeckx uit Gooik op de 5de plaats voor het Vlaams parlement gaf extra motivatie om lokaal campagne te voeren voor deze verkiezingen.

Met een mooi resultaat van 2351 voorkeurstemmen voor Alwin Loeckx en gemiddeld net geen 5% Groen kiezers in Galmaarden, Gooik en Herne denken we een goede basis te hebben om te versterken voor de gemeenteraadsverkiezingen voor de fusiegemeente Pajottegem in oktober. Vanuit Groen Pajottegem zijn we volop aan de slag om kandidaten te werven en een lokaal programma uit te werken.

Om zoveel mogelijk mensen uit Galmaarden en Pajottegem te betrekken, nodigen we alle geïnteresseerden graag uit op het Groen kennismakings- en startmoment dat doorgaat op woensdag 19 juni om 19u in het Baljuwhuis (Marktplein 17, Galmaarden). We bezoeken de vernieuwde tuin en luisteren graag naar voorstellen en ideeën voor onze mooie gemeente.

Joeri Van den Brande is schepen voor Groen in Zemst en gastspreker tijdens het kennismakingsmoment. Hij komt vertellen over de acties voor positieve samenwerking van landbouw en natuur in zijn gemeente. Inspirerend voor het Pajottenland!

Meer informatie: www.groenpajottenland.be

 

Gegevens

Datum:
19 juni
Tijd:
19:00 tot 21:00

Organisator

GROEN Pajottenland
E-mail
info@groenpajottenland.be
Bekijk de site van Organisator

Locatie

CG Baljuwhuis
Kammeersweg 2
Galmaarden, 1570
+ Google Maps