Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Op 20 juli ZOMAAR EEN ZOMERAVOND in GALMAARDEN

20 juli om 18:30 tot 23:30

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we op 20 juli Zomaar een Zomeravond, een gratis openluchtconcert. Dit jaar opnieuw op het Marktplein met een topaffiche! We starten om 19 uur met Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld.

De goedlachse Mathias Vergels is naast zijn acteerwerk in de VRT-serie ‘Thuis’ ondertussen ook reeds meerdere jaren een gevestigde waarde als zanger. Na zijn zeer succesvolle single ‘Wij Alleen’ werd ook ‘Helena’ een knaller van formaat. Hij sleepte 2 nominaties in de wacht voor Zomerhit 2019 van Radio 2 en won er toen ‘beste soloartiest’, van een vliegende start gesproken! Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld hadden reeds succesvolle passages op o.a. Suikerrock, Zomerhit, Fundays Aarschot en de AB Bierfeesten. Eén ding is zeker, Mathias Vergels is nog lang niet uitgezongen en staat te springen om Vlaanderen in 2024 te doorkruisen met een mix van eigen hits, nieuwe nummers en goed gekozen Nederlandstalige covers.

Daarna, omstreeks 21 uur, staan Bram & Lennert op de affiche. Al 15 jaar staan de mannen samen op het podium. Eens waren ze wereldberoemd in Ninove en omstreken. En toen mochten ze het voorprogramma doen van Niels Destadsbader in het sportpaleis. Daarna ging het snel voor het Ninoofs duo en ondertussen mogen ze zich terecht een gevestigde waarde noemen. Met hun covers brengen ze elk publiek aan het zingen en dansen. Wil je een levende jukebox aan het werk zien? Dan moet je bij een show van Bram & Lennert geweest zijn.

Daar stopt het niet! Want we sluiten de avond af met een DJ set van DJ Ridge.

Zin in een zwoele zomeravond vol muziek en gezelligheid?

Wees welkom op het Marktplein van Galmaarden om te genieten van sfeer en muziek bij een fris pintje of een lekkere kriek! Minder weergeven.

Evenement van Gemeente Galmaarden – Marktplein, 1570 Galmaarden

Gegevens

Datum:
20 juli
Tijd:
18:30 tot 23:30

Organisator

Lokaal bestuur Galmaarden
Telefoon
054 89 04 35
E-mail
ludo.persoons@galmaarden.be

Locatie

Galmaarden