Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jeugdregio PAJOTTENLAND informeert jongeren over de verkiezingen

13 april om 09:30 tot 12:30

In 2024 is het voor velen de eerste keer om naar het stemhokje te trekken. 1 miljoen jongeren moet het dan voor de eerste keer gaan doen.  Zo’n eerste keer is altijd spannend dus begin je er beter meteen goed geïnformeerd aan.

Jeugdregio Pajottenland is een samenwerkingsverband tussen de jeugddiensten van Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen.

Ook Jeugdregio Pajottenland wil haar jongeren informeren en doet dit op 2 manieren.

Elke jongere tussen 16 en 23 jaar ontvangt heel binnenkort de nodige info in de bus, gebundeld in een leuke flyer van ’t Is aan u.

Daarnaast organiseren zij ook een workshop “ ’t Is aan u! om te stemmen” en dit op zaterdag 13 april van 9u30 tot 12u30 in het Dominicanessenklooster te Herne (H. Geeststraat 22-24). Hierbij geen droge materie maar een leuk en educatief spel over de politiek en verkiezingen waarin je ontdekt hoe je een mening vormt, keuzes maakt en wat de kracht van je stem is.

Woon je in het Pajottenland (Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Pepingen), dan kan je inschrijven voor deze workshop via www.jeugdregiopajottenland.be

Ben jij er ook bij?

Jouw stem telt, ook al is het de eerste keer!

Gegevens

Datum:
13 april
Tijd:
09:30 tot 12:30

Locatie

Dominicenessenklooster
H. Geeststraat 24
Herne, 1540
+ Google Maps