Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HERNE – Sporteldag 2024 in de Hernekouter

25 april

Onze Sporteldag…..?  Dat is heerlijk bewegen, samen met andere 50-plussers. Met onze jaarlijkse Sporteldag proberen wij jou te inspireren tot een gezonde levensstijl.

Kies gerust voor een klassieker. Je kan dansen, wandelen, fietsen of petanquen. Of ontdek iets nieuws. Er is te veel om op te noemen. ’s Middags genieten we met z’n allen van een lekkere lunch. Omdat sportelen veel meer is dan sporten alleen, voorzien we dit jaar opnieuw een optreden al afsluiter. Enkel deelnemers aan de sporteldag zijn toegelaten op het optreden.

Heb je nog nooit deelgenomen? Kom zeker eens proberen!

Hier vind je alvast de flyer terug voor de sport -en gezondheidsdag in Herne!

Voor wie? Voor 50-plussers

Waar en wanneer? De sport -en gezondheidsdag voor 50+  zal doorgaan op en rondom sportcentrum Hernekouter Herne op donderdag 25 april van 09.00u tot 17.00u

Programma? Wil je graag weten welke activiteiten er allemaal zijn, via deze link naar het programma vind je alles terug! Dit programma kan uiteraard nog wijzigen!

Hoe schrijf je in? Online inschrijven kan via  het inschrijvingsformulier!

Wat kost het? De Sporteldag kost 10 euro: lunch, optreden, busvervoer en sport is inbegrepen.
Je kan individueel inschrijven of in groep.
Voor rusthuisbewoners voorzien we ook een programma in de namiddag.Ook zij moeten zich inschrijven, voor hen kost deelname 5 euro: Sport en optreden is inbegrepen.

 

 

Gegevens

Datum:
25 april

Locatie

Sporthal De Hernekouter
Hernekouter 1
Herne, 1540 Belgium
+ Google Maps