Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HERNE – CULTUUR – MIJN STRAAT (Theater Tieret) – Familievoorstelling 5+

10 november om 15:00 tot 17:00

Dit is mijn straat. Hier woon ik, in huis nummer 2. Mijn straat staat vol huizen, 7 om precies te zijn.

Sommige mensen zeggen dat het maar een klein straatje is. Ze denken dat een straat pas groot is als er veel huizen in staan. Of heel veel mensen in die huizen wonen. Maar zo is het niet. Een straat meet je aan de verhalen die er schuilen. En mijn straat zit boordevol verhalen. 7 huizen die uitpuilen van de kleine en grote verhalen. Langs alle kieren en gaten waaien ze je tegemoet. En het gekke is: hoe langer je hier woont, hoe meer verhalen er bij je langskomen.

En vandaag, precies op deze dag, is het feest in mijn straat. Zo gaat het elk jaar. En zoals steeds draag ik de uitnodigingen rond. Loop maar even met mij mee. Dan toon ik je mijn groots, klein straatje-zonder-einde.

MIJN STRAAT is verteltheater van de bovenste boekenplank, boordevol geuren, kleuren, klanken, poppen en … verhalen! Verhalen over samenleven, met en zonder woorden. Verhalen uit alle windstreken want in MIJN STRAAT komt de hele wereld samen op één stoep. Bovendien wordt alles prachtig vormgegeven in kleurrijke miniatuurdecors van de bekroonde illustrator Tim Polfliet.

Spel: Laurian Callebaut;

Waar: en wanneer: Dominicanessenklooster (H.Geeststraat 22-24) – Zondag 10 november om 15u

Prijs en inschrijven zie bijgaande afbeelding.

Nadere info  gc@herne.be of 02/397 11 60.

Gegevens

Datum:
10 november
Tijd:
15:00 tot 17:00

Organisator

HERNE
Telefoon
02/397 11 60
E-mail
gc@herne.be

Locatie

Dominicenessenklooster
H. Geeststraat 24
Herne, 1540
+ Google Maps