Laden Evenementen

« Alle Evenementen

GOOIK – Out of Office ’24 toont in de natuur van Gooik het werk van meer dan 60 fotografen.

20 augustus om 08:00 tot 17:00

Deze zomer strijkt de BREEDBEELD openluchttentoonstelling ‘Out of Office’ neer in Gooik. Na de editie in Brugge trekken we naar het glooiende landschap van het Pajottenland waar je een fotoparcours kan afleggen van 5,5 km of 8,5 km. Geniet tijdens je wandeling van het landschap en de beelden van meer dan 60 Vlaamse fotografen. De expo is van 22 juni tot 29 september elke dag gratis te bezoeken.

Zowel bij Paddenbroek als De Cam kan je de route starten. Op deze locaties liggen infobrochures met de uitgestippelde route.

Je vindt de route waarlangs de foto’s staan in de brochure in De Cam en Paddenbroek.

Hier vind je de route digitaal:

Google Maps

Komoot

GPX-bestand

Ga in interactie met de tentoonstelling

We nodigen je uit om op creatieve ontdekkingstocht te gaan tijdens de tentoonstelling. Doorheen de route zijn er vijf stempels verborgen die je bij lokale handelaars en langs het parcours kan verzamelen. Heb je ze allemaal gevonden? Dan maak je kans op een fijne prijs van streekproducten tegen het einde van de tentoonstelling.

Ontdek daarnaast de verhalen achter de beelden. Beluister op een vijftal locaties audiofragmenten over de deelnemende fotografen of de omgeving. Dat kan eenvoudig met je smartphone door het scannen van een QR-code.

Zelf deel uit maken van de tentoonstelling?

Dat kan! De hele zomer lang verzamelen wij zomerbeelden om als souvenirkaartjes te verspreiden bij de bezoekers van de tentoonstelling. Hou dus goed onze social

media kanalen in de gaten.

Een hele zomer fotoplezier

Naast de Out of Office tentoonstelling, kan je een hele zomer lang genieten van fotografie in Gooik. Zo kan je gelijktijdig de fototentoonstelling van de Natuurfotografen van het Pajottenland bezoeken in Paddenbroek.

Van 16 tot 18 augustus kan je tijdens het Weekend van de Fotografie deelnemen aan tal van workshops. Ben jij een fan van cyanotypie, conceptuele landschapsfotografie of ontdek je graag het landschap door een macrolens bij avondlicht? Dan is dit weekend zeker iets voor jou.  Inschrijven kan vanaf begin juni via de website van BREEDBEELD. Volg onze nieuwsbrief en blijf hiervan op de hoogte.

Fotografen

De openluchttentoonstelling bevat werk van Erwin Acke, Jan Baele, Nele Bogaerts, Alfonso Briceño, Annelien Callens, Anne Callens, Marjolein Callewaert, Siegfried Claeys, Gunther Cleemput, Tini Cleemput, Eddie Clybouw, Cecile Colruyt, Luc Cromphout, Franc De Coninck, Sander De Wilde, Luc De Smet, Bram De Laet, Ruth Decaesstecker, Cecile Deckers, Veerle Deforce, Louise Degraeve, Kathleen Demey, Dieter Demey, Christophe Deroo, An Devroe, Caro Dewilde, Maaike Dubruqué, Carlijn Fronik, Christa Gerooms, Lola Ghysels, Maxim Hectors, Geertje Helena van der Linden, Lutgard Heyvaerts, Bert Kamoen, Anantha Krishnan, Bart Lenaerts, Luciana Lopez Schütz, Robbe Maes en Reynout Dekimpe, Ellen Merckx, Tino Mortier, Bert Nys, Mara Peeters, Eliana Peeters, Wendy Persoons, Roel Ruttens, Eveline Smolders, Hans Spooren, Sarah Stone, Sarah Torbeyns, Luc Van Malderen, Bart Van Assche, Domien Van De Velde, Laïs Van Gestel, Steve Van Hoyweghen, Kelly Van Lancker, Leen Van Liedekerke, Marlies Van Wielendaele, Liza Vandenbempt, Luc Vandervelde, Stefan Vangrunderbeek, David Vanthienen, Klaas Vermeire en Jana Vos.

Bekijk hier enkele beelden van de fotografen.

Jouw foto nog op onze openluchttentoonstelling?

Ook jouw foto’s maken nog de hele zomer lang kans om op onze openluchttentoonstelling te belanden. Stuur je beeld in voor Zomerbeelden en wie weet drukken wij jouw foto nog op een kaartje dat langs het parcours komt te liggen.

Doe mee met ‘Zomerbeelden’

Nadere info: https://breedbeeld.org/agenda/out-of-office-24-3  – tessa@breedbeeld.org

Locatie

Paddenbroek vzw
Paddenbroekstraat 12
Gooik, 1755
+ Google Maps
Telefoon
02/532 14 02
Bekijk de site van Locatie