Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Flirtend, verliefd of een ‘mariage parfait’ op de BELLINGSE taalgrens

4 augustus

Zondag 4 augustus wordt Bellingen het mekka van de lange afstandswandelaar en trailer.  Bellingen plaatst zichzelf dan ook  weer op de nationale wandelkaart.

De wandelclub Bellingen 2.0 walk-trail-hike werd uitverkozen om een 2e keer een editie van de Flanders trails, het regelmatigheidscriterium binnen de wandelwereld, te organiseren. Met stip, want vorig jaar bleek de Taalgrenstrail de meest memorabele van de 8 organisaties.

Taalgrenzen is intussen een begrip, een werkwoord ! Je ervaart het pas echt op de Taalgrens Trail in het Pajottenland en het Roman Païs, waar je constant met de taalgrens flirt, nu eens langs de ene kant, dan weer langs de andere kant.

Zondag 4 augustus ga je met een all-in pakket voor sport, natuur, passie, emotie en culinair genieten in een schitterend landschap langs lusvrije parcours en wonder-mooie paden!

Flirten op een 30 km, verliefd gedurende 42 km of een mariage parfait over 50 km ? Surf als de bliksem naar www.taalgrenstrail.be  voor deelname. Voorafinschrijvingen zijn verplicht !

De traditionele Taalgrenswalk over 7 – 10 – 15 en 22 km vindt ook plaats en vraagt geen voorafinschrijvingen.

Nadere info bij Pol Clement – Eric Wieme – Francis Muyshondt – Fred Meert

Gegevens

Datum:
4 augustus

Locatie

Zaal De kring Bellingen
Kareelstraat 11
Bellingen, 1674 België
+ Google Maps
Telefoon
0485023167
Bekijk de site van Locatie