Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DENDERROUTE nodigt uit deel te nemen aan zijn zomerzoektoch ‘Op pad met Urbanus’

3 september om 08:00 tot 17:00

Nog tot  begin september staat de zomerzoektocht in een organisatie van ‘Denderroute Zoektocht’  volledig in het teken van de 75ste verjaardag van Urbanus .

De tocht met titel ‘Op pad met Urbanus’ neemt u mee doorheen  Galmaarden, Tollembeek en Viane .

De Denderroute zoektocht is een jaarlijkse auto- of fietszoektocht rondom Geraardsbergen en Galmaarden, langs zoveel mogelijk pittoreske, groene plekjes en mooie wegen met uitzichten op het prachtige landschap

Deelnemen kan op één of meerdere dagen of halve dagen naar keuze. Je schaft een formulier aan met de routebeschrijving en de vragen die je moet oplossen. Nadien ben je volledig vrij welke dag je de zoektocht gaat doen en je kan de tocht ook spreiden over meerdere dagen.

Deelnemen kan nog de ganse zomer tot begin september en er zijn vele  mooie prijzen te winnen. De winnaar wint  zo alvast 300 euro en een speciale prijs gesigneerd door Urbanus. Deelnemingsformulieren kunnen gewoon online besteld worden via de website www.denderroutezoektocht.be of via mail naar karl.delauw@telenet.be. Deelnemen kost  10 € per deelnameformulier  te betalen op BE52 0017 3135 3909 met in de mededeling je volledige naam en woonplaats.) . Van zodra betaling ontvangen sturen wij je een formulier en een unieke code door via mail.

Bij Denderroute hanteren wij het  ‘random prize distribution’ systeem. Hierdoor kunnen ook onervaren deelnemers kans maken op een mooie prijs.  Zo zijn er ook waardevolle  prijzen voorzien voor de l 30ste, 60ste, 90ste, 120ste enz. in de uitslag. In principe wint iedereen een prijs. Moesten er  meer 180 inzendingen zijn dan zal de  prijsuitreiking opgesplitst worden in twee sessies en worden alle  betrokkenen er van verwittigd .

De zoektocht is +/- 25 kilometer en kan zowel per auto als per fiets worden gedaan.

Voor meer info zie bv https://www.denderroutezoektocht.be/huidige-editie/

Vertrekpunt: ruime gratis parking op ‘Vesten’

Opgelet: vermijd maandag (marktdag) en dinsdag (veel horecazaken onderweg dicht)

Prijsuitreiking: vrijdag 11 oktober 2024 in ’t Hemelryck nabij de Muur