Brandweerpost TOLLEMBEEK zoekt nieuwe collega’s

Ben jij op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle carrière? Wil jij deel uitmaken van een team dat elke dag het verschil maakt in de gemeenschap? Hou je van actie en avontuur? Kom dan gerust langs op één van de infosessies die doorgaan in de  kazerne Tollembeek want dan bent u allicht de enthousiaste en toegewijde collega die wij zoeken om ons team te versterken.

Die infosessies zijn voorzien op vrijdag 19 juli, op vrijdag 9 augustus of dinsdag 27 augustus telkens om 20u in de kazerne Hernestraat 51, 1570 Galmaarden (Tollembeek)

Als brandweervrijwilliger combineer je de brandweer met je hoofdberoep of je studies. Zo zijn er vrijwilligers die werken als leerkracht, IT’er, garagist of directeur. Een bepaald deel van je vrije tijd stel je je beschikbaar en hou je er rekening mee dat je op die momenten kan opgeroepen worden. Als je werkgever ermee akkoord gaat, kan je zelfs tijdens je werkuren uitrukken voor de brandweer.  Hoe dan ook krijg je veel terug voor je inzet: een professionele opleiding, een vergoeding voor je opleiding en de interventies die je uitvoert, een team waarop je kan vertrouwen en vooral de dankbaarheid van de bevolking.

Brandweer ZVBW post Tollembeek is te volgen op deze Facebookpagina

Dit nieuwsbericht delen: