Cd&v, DVP en N-VA Pepingen trekken gezamenlijk naar de kiezer als TEAM Pepingen

In Pepingen bundelen cd&v, DVP en N-VA samen met betrokken burgers de krachten over partijgrenzen heen en ten dienste van de inwoners van Pepingen. De laatste zes jaren hebben de drie partijen goed kunnen samenwerken. Die positieve samenwerking heeft hen nu bij elkaar gebracht rond een mooi programma. Ze gaan als  een nieuwe beweging onder de naam TEAM Pepingen naar de lokale verkiezingen van 13 oktober 2024. 

Als gezamenlijk initiatief is TEAM Pepingen ervan overtuigd dat de inwoners beter verdienen dan de afgelopen legislatuur. Zowel de bestuurskrachtmeting in 2023 als de resultaten van de gemeentemonitor in 2024 toonden bijzonder veel werkpunten. Het is hoog tijd voor degelijk bestuur, transparant  beleid en echte inspraak van de Pepingenaar.  “We willen met deze samenwerking een positieve keuze bieden”, aldus gemeenteraadslid Gerda Claeys.

TEAM Pepingen biedt een frisse blik gecombineerd met daadkracht, dossierkennis en ervaring. Alle inwoners van Pepingen krijgen op die manier een klare keuze voor een team dat bewezen heeft met dossierkennis en over de partijgrenzen heen op een positieve wijze te kunnen samenwerken.

“De gezamenlijke oppositie was 6 jaren een sterk team. Samenwerken over partijgrenzen heen en elkaars mening respecteren zijn altijd onze troeven geweest, omdat we alleen maar het beste voor Pepingen willen. Daarom de nieuwe lokale beweging ‘TEAM Pepingen’ met de slogan ‘Samen sterk’”, zegt gemeenteraadslid Kristof De Cuyper

TEAM Pepingen bestaat uit een mix van nieuwe gezichten en leden met jarenlange politieke ervaring. TEAM Pepingen staat ook voor een verbindend project en gelooft in de kracht van mensen, maximale transparantie en echte inspraak.

“We bundelen onze krachten en brengen verschillende achtergronden bij elkaar in de overtuiging dat wij samen dingen in beweging krijgen. We kennen onze inwoners, hun bezorgdheden en wensen want we zijn nabij in straten en buurten”, aldus gemeenteraadslid Peter Van Cutsem.

Met veel goesting wil TEAM Pepingen werken aan een warm, inclusief beleid dichtbij de inwoners, met respect voor vrijwilligers en verenigingen. Want Pepingen verdient beter. 

Door te luisteren naar wat mensen bezighoudt, kwamen de grote lijnen van het programma tot stand. Dit zal  verder uitgewerkt worden en zal  samen met de kandidatenlijst op een later tijdstip bekendgemaakt worden.

Contact: kristof_de_cuyper@telenet.be –  0486/40 67 97.

Dit nieuwsbericht delen: