Een zomerse (?) boodschap met ‘klaroengeschal’

Veel vragen die zich bij de opstart van de nieuwssite  www.deklaroen.be op 3 november 2023 terecht opdrongen hebben intussen een antwoord gekregen. Vandaag 3 juli 2024 – dat is exact 8 maanden na de eerste publicatie –  kan en mag deklaroen.be prat gaat op zijn 200.000 gelezen bijdragen. Dat lezen staat ook voor nagenoeg 57.000 unieke bezoekers, 433 ‘uitgelichte berichten’ en meer dan 3000 foto’s .

Als u het mij vraagt: “In november was het een sprong in het duister. Vandaag is dat duister intussen opgeklaard en voel ik mij met deklaroen.be perfect in mijn sas”.

De doelstelling is en blijft als onafhankelijk nieuwsplatform bij te dragen tot het degelijk informeren van de bevolking en tot het welzijn van de lokale gemeenschap door betrouwbare informatie aan te reiken, democratische processen te ondersteunen evenals kleine organisaties en mediaschuwe verdienstelijke personen toch ook de meer dan verdiende bekendheid te verschaffen. Gelet op het aanhoudend stijgend aantal lezers is de conclusie dan ook dat www.deklaroen.be doet wat het bij de opstart heeft beloofd.

Ook voor de ‘nieuwsbrengers’ is het de komende weken ‘komkommertijd’. Dat betekent niet dat www.deklaroen.be aan een lang zomerdutje toe is. Voor groot en klein nieuws blijf ik dan ook ten allen tijde ‘waakzaam’. 

Hierbij wil ik heel speciaal ‘dank’  zeggen aan de sponsors die mee nadachten en er in geloofden, aan mederedacteur Denis Deneulin, de vele fotografen die deklaroen.be occasioneel hun hulp verleenden en aan ‘u’ de talrijke lezers, want een nieuwsbericht dat niet gelezen wordt getuigt van zinloos werk en verloren moeite.

Namens de redactie van deklaroen vzw wens ik u verder nog veel leesgenot en daarenboven ook een fijne vakantie toe. En vergeet niet – met een kwinkslag – “ …het mooiste van een vakantie is misschien niet zozeer om zelf uit te rusten, maar wel om alle andere mensen nog te zien werken 😊” (Kenneth Grahame).

Een warme klaroengroet,

Godelieve

Dit nieuwsbericht delen: