INTRADURA-GEMEENTEN – Hou uw postbus in de gaten…. Eerstdaags ontvangt u de AFVALKRANT met de AFVALKALENDER

Die afvalkalender voor de komende 6 maanden is als uitscheurbare middenpagina vervat in de ID-krant, de zesmaandelijkse afvalkrant van Intradura. Alle afvalinfo wordt zo per gemeente verzameld in één publicatie. Voor de laatste stand van zaken kan men ook terecht op het internet via deze link.

Als sinds een paar jaar krijgen de inwoners van de gemeenten waar Intradura de huis-aan-huis-ophalingen verzekert de afvalkalender niet meer in een aparte zending toegestuurd. Dit is het geval voor de inwoners van Asse, Beersel, Dilbeek, Drogenbos, Gooik, Grimbergen, Halle, Herne, Kapelle-op-den-Bos, Lennik, Linkebeek, Merchtem, Opwijk, Pepingen, Roosdaal, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat en Wemmel.

Wie na 1 juli de ID-krant met afvalkalender nog niet ontvangen heeft kan alsnog een exemplaar bekomen aan de balie van het gemeentehuis of downloaden vanaf de gemeentelijke website. 

Ook handig is de Recycle!-app . Die geeft aan wanneer welke ophaling plaatsvindt, maar dan wel met de laatste updates. Als  een ronde niet kan of kon doorgaan door onder meer extreem (winter)weer, dan geeft de app mee naar welke datum die ophaling  is verplaatst. De app herinnert er ook de avond voordien aan dat bijvoorbeeld de pmd-zak of het restafval dient te worden buitengezet. Zo mis je geen enkele ophaling meer!

Info:  Intradura – www.intradura.be   – info@intradura.be  – 02/ 334 17 40

Dit nieuwsbericht delen: