HERNE – Stem Mars naar de overwinning van de MNM-wedstrijd Start To DJ 2024

DJ Mars uit Herne behoort tot de drie finalisten van Start To DJ 2024, de jaarlijkse prestigieuze DJ-wedstrijd van radiozender MNM. De deelnemers werden tot nu toe beoordeeld door een strenge professionele jury maar nu vrijdag 24 mei worden de publieksstemmen erg belangrijk en zijn ze doorslaggevend. Ook jij kunt deze verdienstelijke jongeman van amper 16 jaar een zetje geven voor het uitbouwen van een verdere mooie DJ-carrière door voor hem je stem uit te brengen. Afstemmen dus die vrijdag op radio MNM voor de finale én stemmen én duimen maar voor Mars!

DJ Mars

Mars is ook gekend als Lars Cornet, student economie-wiskunde aan het SGI te Lennik, inwoner van Herne en muzikale duizendpoot. Zijn passie voor muziek ontdekte hij al vroeg. Hij volgt orgel en drum aan de academie van Gooik maar vindt het ook leuk om daarnaast nog wat andere instrumenten te spelen.

Een jaar geleden startte hij met het draaien op de lokale fuiven van de jeugdbeweging en van jeugdhuizen. Het winnen van verschillende DJ-wedstrijden bracht hem ook snel op grotere podia zoals Oosthoek Live, Summer Moves Out en Jour de l’Amour in Limburg. Het hoogtepunt – tot nu toe – voor hem als DJ was het winnen van de JEZ-wedstrijd op Q-music. Hierdoor mocht hij op 25 maart voor een vol Zeeheldenplein in Oostende een DJ-set draaien waar ook Pommelien Thijs als headliner op het podium stond. Lars werd ook weerhouden als deelnemer voor het Springplankproject, een coaching traject voor jong talent binnen de regio Pajottenland en Zennevallei. Een toonmoment onder leiding van hun coach Lady Blaxx werd eind april in CC De Ploter (Ternat) georganiseerd.

Mars op MNM

Op dinsdag 21 mei kan je Mars al in de ochtend- en avondshow horen op MNM. De finale op vrijdag 24 mei is live te horen vanaf 16u vanuit het restaurant van Tomorrowland in Antwerpen. De winnende finalist krijgt immers de kans om op dit iconisch festival een onvergetelijke set te draaien.

De selectie bij de laatste drie finalisten van MNM Start To DJ is wederom een knappe prestatie van deze 16-jarige als je weet dat er 252 inschrijvingen waren en de wedstrijd pas openstaat vanaf die leeftijd. Hij is dan ook de jongste finalist.

Mars naar Tomorrowland stemmen?

Dat kan ook jij op vrijdag 24 mei tussen 7u en 17.30u! Volg de socials van MNM op Instagram https://www.instagram.com/mnmbe en TikTok https://www.tiktok.com/@mnm.be .

MNM Start to DJ 2024 is ook te volgen via de app van MNM of VRTMax (kanalen MNM). Mars zelf kan je volgen op het Instagram @mars.deejay. We wensen hem alvast veel succes!

Dit nieuwsbericht delen: