HERNE – Inschrijven voor speelpleinwerking WINNEPOE in juli en augustus kan vanaf nu

Tijdens de zomervakantie slaan ook dit jaar de jeugddienst, de sportdienst en het OCMW de handen in elkaar voor een gedegen opvang van kinderen en tieners. Het belooft dan ook opnieuw een boeiende zomer boordevol leuke en vooral sportieve activiteiten te worden. Zowel in juli als in augustus zet het OCMW in samenwerking met de jeugddienst opnieuw iedere werkdag de speelpleinwerking Winnepoe op in de jeugdlokalen aan het parochiaal centrum.

Daar wordt dan opvang voorzien voor kinderen van 2,5 jaar tot en met 12 jaar vanaf 7u tot 18u. De kinderen komen aan tussen 7 en 9u en gaan weg tussen 16 en 18u. Er kan aan de activiteiten deelgenomen worden per dag. Deelnemen kost voor inwoners van Herne 7 euro per dag, voor niet-inwoners van de gemeente is dat 10 euro.

De inschrijvingen gebeuren op voorhand online via www.eventbrite.be en zijn verplicht. De kinderen dienen wel hun middagmaal,  drankjes en enige reservekledij bij te hebben. Voor de allerkleinsten is het wel belangrijk dat zij al zelfstandig het toilet kunnen gebruiken. Per week wordt één welbepaald thema aangesneden.

Die thema’s zijn:
week 1 boerderij
week 2 zomer
week 3 safari
week 4 diep in de zee
week 5 beroepen
week 6 Olympische Spelen
week 7 Disney
week 8 en 9 Hawaï

Bijkomende info: speelplein@herne.be of 02/397 00 00 (tijdens kantooruren)

Dit nieuwsbericht delen: