PEPINGEN-HERNE – Kasteel Ter Rijst sluit gastronomisch restaurant, andere activiteiten gaan door


T’Rest in Kasteel Ter Rijst, een historische locatie en populaire bestemming, bekend van de televisieprogramma’s Met Vier in Bed en Blind Getrouwd op VTM, sluit eind juni zijn gastronomisch restaurant. Die beslissing van het management markeert een strategische verschuiving na een bijzondere periode van vier en een half bewogen jaren.

De deur openen naar andere mogelijkheden

Als gedreven ondernemer licht Kenny Pappaert de beslissing toe: “Ondanks de uitdagingen zoals de coronapandemie en de energiecrisis hebben wij altijd gezocht naar oplossingen die zowel de belangen van Kasteel Ter Rijst als die van onze gasten dienden. We zijn trots op wat we in deze bewogen jaren hebben bereikt met ons restaurant, maar nu openen we de deur naar nieuwe mogelijkheden”.

Het restaurant was onder meer bekend voor zijn hoogwaardig 7-gangenmenu’s, maar de operationele uitdagingen tussen de geplande evenementen en andere activiteiten maakten de voortzetting minder haalbaar. T’Rest zal nu meer energie steken in het uitbreiden van thema-avonden en -weekends, die een diversiteit aan culinaire ervaringen bieden. De zomerbar blijft elk weekend open en de brunches en ontbijten, waarbij de gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden in een unieke setting, blijven eveneens doorgaan. De Bed & Breakfast dan weer blijft een belangrijke trekpleister voor bezoekers die willen overnachten in de charmante omgeving van het kasteel.

Proactieve service

“De aanpassing stelt Kasteel Ter Rijst in staat zich te richten op het creëren van meer gepersonaliseerde en boeiende ervaringen voor alle gasten, van trouwfeesten tot bedrijfsseminaries. T’Rest zorgt ervoor dat elke B&B-gast en toekomstige bezoeker geniet van een persoonlijk afgestemde service op culinair gebied. Het team van het kasteel wil zo gasten helpen met het maken van restaurantreservaties in het Pajottenland. Die proactieve service strekt zich uit tot het aanbevelen van lokale eetgelegenheden en het vervullen van andere persoonlijke voorkeuren. Die toewijding aan maatwerk zorgt ervoor dat het team bij Kasteel Ter Rijst ook evenementen met persoonlijke aandacht en expertise vorm geeft”, aldus nog Kenny Pappaert.

“We nodigen alleszins iedereen uit om in de komende maanden nog van ons gastronomisch restaurant te komen genieten voordat het sluit. Reservaties zijn mogelijk via onze website”, voegt Kenny toe. “Dat is een unieke kans om nog één keer te ervaren wat het restaurant te bieden heeft voordat we overgaan naar nieuwe culinaire avonturen”.

Voor meer informatie en reserveringen: www.t-rest.be  – http://www.t-rest.be

Dit nieuwsbericht delen: