LENNIK-GOOIK –  Blind Getrouwd-deelnemers geven de aftrap van de pleisterverkoop Rode Kruis-Vlaanderen

Vanaf vandaag gaan de vrijwilligers van de 217 lokale afdelingen van Rode Kruis-Vlaanderen voor de tweede keer de baan op met hun Rode Kruispleisters.  Wie een pleister koopt, investeert in de lokale Rode Kruiswerking. Dat is al jaar en dag zo. Jij koopt voor € 10 een pleister en de Rode Kruisvrijwilligers in jouw buurt gebruiken die fondsen voor de aankoop van materiaal of voor opleidingen.

Zo zorgen de medewerkers ervoor dat ze voor jou paraat kunnen staan tijdens de volgende voetbalwedstrijden, festivals, fuiven of langsgaan bij eenzame ouderen in zorgcentra. Zij zetten zich elke dag in om te helpen waar nodig… Met jouw steun zorg je er mee voor dat ze dit werk kunnen blijven voortzetten. Ontdek alles wat ze doen via www.rodekruis.be/injouwbuurt . De Pleisteractie van Rode Kruis-Vlaanderen loopt tot en met 2 mei.

Na hun opvallende verschijning in het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ de vorige twee jaren, waren Jolien De Neve, Brecht Heldenbergh en Joren Dumont er als de kippen bij om de eerste Rode Kruispleister voor de afdeling aan te kopen. Dat deden zij in het bijzijn van een reeks prominenten waaronder de Lennikse burgemeester Irina De Knop.

Een unicum

Met Joren uit Lennik en Brecht uit Gooik heeft iedere partner van de Rode Kruisafdeling Lennik-Gooik overigens een deelnemer aan het populaire VTM-Blind Getrouwd-programma. Van een unicium gesproken!

Die eerste pleisterverkoop blijft niet de enige. Zo zullen Jolien, Brecht en Joren ook op zaterdag 20 april van 9 u30 tot 10u30 aan het werk zijn aan de Delhaize in Gooik aan de rotonde van de Drie Hamertjes. Ook u kunt er daar voor zorgen dat het er druk, druk, druk wordt!

Dit nieuwsbericht delen: