GALMAARDEN/VOLLEZELE – Binnenkant, het nieuw klein broerke van Castaar

Castaar, het full service reclame- en productiebureau in Vollezele, verwelkomt vanaf vandaag met ‘Binnenkant’ een nieuw broerke in de familie. Of het nu gaat om een volledige winkel, een bedrijfspand, een hotel, meubilair, ramen of muren, Binnenkant brengt voortaan je interieurwensen tot leven en tilt elke ruimte naar een hoger niveau. Zijn medewerkers maken van je interieur in no time een échte eyecatcher door van elke ruimte een ware beleving te maken.

Alternatief voor totaalrenovaties  

Je winkelpand, kantoorruimte, woning of meubilair aanpassen of opfrissen zonder al te grote ingrepen? Dan ben je bij Binnenkant aan het juiste adres. Het broertje van Castaar wil professionals en particulieren een alternatief bieden voor totaalrenovaties en van elk bestaand interieur iets unieks maken. Dit alles in harmonie met de architectuur van de ruimte(s) en de smaak van de klant.

Elevating Spaces  

“Bij Binnenkant zit ’t allemaal van binnen. Wij willen je interieur omtoveren tot een plek die alle zintuigen prikkelt. Je moet de ruimte niet alleen zien of voelen maar ook ruiken én beleven”, zegt founder Christophe Dedoncker. “Zo willen we interieurbelevingen creëren zodra je bijvoorbeeld een winkel binnenstapt. Daar komt ook marketing bij kijken. Neem nu Nike, over de aankleding en de inrichting van elke winkel is enorm goed nagedacht! Alles is zodanig geplaatst en gemaakt om bepaalde doelen te behalen. Het creëren van interieurbelevingen is uiteraard niet het enige wat we doen. Wij zijn er voor zowel professionals als particulieren. Wil je je keukeneiland in een nieuw jasje steken? Doen we! Of wil je vergaderruimtes voorzien van wat meer privacy of wat opvrolijken? Ook dat kan! Bij Binnenkant beschikken we over een groot assortiment aan kleuren en patronen, bestaande uit heel wat unieke producten zoals gestabiliseerde mossen of folies die met één druk op de knop van transparant naar ondoorzichtig schakelen. Maar bij Binnenkant werken we vooral op maat. Op maat van de klant en zijn noden”.

“Binnenkant vertrekt vanuit jouw dromen en verwachtingen om elke ruimte te transformeren in een onvergetelijke plek. Het is zijn missie om je interieurwensen tot leven te brengen en je ruimte(s) naar een hoger niveau te tillen. Met de slogan ‘Elevating spaces’ willen we benadrukken dat we van elke ruimte, ongeacht de grootte of invulling, een échte ervaring maken. Kortom, Binnenkant zorgt voor de totaalbeleving”, vult de founder aan en die iedereen die zijn of haar interieur naar een hoger niveau wil tillen uitnodigt eens een kijkje te nemen op www.binnenkant.be

Dit nieuwsbericht delen: