GOOIK – Christian Wattiez nieuwe uitbater van het Sportcafé in de Koornmolen

Na een zoektocht van enkelen maanden hebben het lokaal bestuur en het autonoom gemeentelijk bedrijf (AGB) dat het sportcentrum Koornmolen beheert in de persoon van Christian Wattiez een nieuwe uitbater voor het Sportcafé gevonden. Dit weekend gaan de deuren dan ook terug open.

Christian Wattiez, de nieuwe uitbater, is alvast geen onbekende in het Sportcafé: “Ik help al een tijdje in het Sportcafé, dus ik ken het reilen en zeilen wel. Maar ik ga zeker een aantal accenten toevoegen zoals het aanbieden van kleine versnaperingen, het opzetten van activiteiten voor alle leeftijden, het uitpakken met speciale acties, … Ik ben helemaal klaar voor deze nieuwe uitdaging en hoop er hier een plek van te maken waar iedereen zich thuis voelt”.

De vrij lange zoektocht naar een nieuwe uitbater bezorgde schepen voor sport Samuel Billens wel enige kopzorgen maar die zijn nu van de baan: “De cafetaria van het sportcentrum moet het kloppend hart van onze sportieve gemeente blijven. Daarom zijn we heel blij dat we een lokale, ondernemende, ervaren en dynamische uitbater met een grote passie voor sport gevonden hebben. Samen met de gemeentelijke sportdienst en Christian hebben we de nodige afspraken gemaakt. Ik hoop hier samen met vele Gooikenaars te kunnen genieten van een welverdiend sportdrankje of te supporteren met een lekker gevulde maag. Samen met ons bestuur wens ik Christian alle succes toe”.

Dit nieuwsbericht delen: