TotalEnergies GOOIK heeft er nu ook twee snacks-automaten en een foodbox bij

Naast de uitbouw goed drie jaar geleden met zijn carwash ‘Wash & Drive’ heeft TotalEnergies Gooik met zijn tankstation, zijn shop en zijn laadstation voor elektrische wagens aan de Edingsesteenweg 53 (N285) er thans nog een dienstverlening bijgekregen. Een paar dagen geleden mochten eigenaar Patrick Nieuwborg en Jonas (Meerts) en Karen (Van  Meulder) van Pastoe Heikruis klinken op de ingebruikname van hun gezamenlijk project ‘Snacks- en Foodboxen’. Voortaan hebben bezoekers er de klok rond ook toegang tot drie automaten. De twee snacks-automaten worden geëxploiteerd door Patrick en de foodbox is voor rekening van Pastoe.

Complementair  

Met de snacks-automaten met hun klassieke ingrediënten gaande van tussendoortjes tot snelle hapjes en een rijk assortiment aan dranken wil Patrick tegemoet komen aan vooral de klant die zich aandient buiten de openingsuren. Ook tijdens de wachttijden bij het opladen van de elektrische wagens kan de automaat de bestuurders van dienst zijn. De Pastoe-box met het accent op het aanbieden van voeding is daarbij complementair en spreekt dan ook de klant aan die heil ziet in een kant-en-klare maaltijd en zo de stressdans van het plannen en het bereiden van een middag- of avondmaaltijd kan vermijden.

Nu toch als meer dan 6 jaar biedt Pastoe nagenoeg op vaste dagen en staanplaatsen of bij privé of publieke evenementen kwaliteitsvolle, lekkere en verse catering aan. Vanuit het pittoreske Heikruis rijdt de foodtruck uit om zo van elk event een smaakvolle belevenis te maken. Al enige tijd terug kreeg de Pastoe-foodtruck er een paar zusjes in de vorm van foodboxes bij.  Die zijn nu al te vinden in Heikruis (Kouterstraat, 15), in Pepingen (Kestersesteenweg 4), in Herne (Stationsstraat) en nu ook een nummer 4 in Gooik aan het TotalEnergies tankstation.

Via hun foodboxen of foodautomaten komt Pastoe tegemoet aan de verzuchtingen ofwel van consumenten die wegens tijdgebrek er niet toe komen hun eigen potje te koken ofwel van de klant die van meer gevarieerde en Italiaanse gerechten houdt.

Voordelen foodbox

Karen Van Meulder: “Als we de voordelen van een foodbox of -automaat op een rijtje zetten kan men niet voorbij aan de permanente toegankelijkheid, het gemak en de tijdbesparing. Die besparing is overduidelijk als men de tijd aan het boodschappen doen en aan het (voor)bereiden van de maaltijd in rekening brengt.

In onze foodboxen streven wij ernaar klassieke Italiaanse maaltijden aan te bieden. Het assortiment (lasagne en andere pastagerechten, borrelhapjes,….) worden dagelijks aangevuld en zijn vacuüm verpakt.

Verder hebben wij via onze foodboxen ook oog voor een wisselende variatie. Daarbij houden we rekening met de steeds evoluerende voorkeuren van de consumenten.

Zoveel als mogelijk gebruiken wij ingrediënten afkomstig van lokale boerderijen en producenten. Overigens krijgt de gebruiker aan de hand van de duidelijke etikettering ook een beeld van de ingrediënten en van de allergenen.

Sommigen nemen de verpakking op de korrel. Doch ook hier staat de ‘vooruitgang’ niet stil want alle verpakkingen die we gebruiken zijn herbruikbaar”.

Meer info op:

Total Gooik: deze website  –  https://www.facebook.com/TotalGooik/
Pastoe:  https://www.foodtruckpastoe.be/  –  https://www.instagram.com/pastoe_foodtruck/ –  https://www.facebook.com/FoodtruckPastoe/?locale=nl_NL  –

Dit nieuwsbericht delen: