HERNE – De lente is in aantocht en zo ook de Opendeur bij Electro Service Timmermans

Het weekend van vrijdag 8 en zaterdag 9 maart staan Franky, Sandra, Ruth, Johann en het voltallig team van Electro Service Timmermans aan het Heldenplein in het centrum van Herne terug klaar om tijdens hun jaarlijkse ‘lenteopendeur’ de talrijke bezoekers te ontvangen en naar believen te laten genieten van extra hoge kortingen, van vele vernuftige demonstraties en van een pak eerstehandsinformatie nopens de meest uiteenlopende electro huis- en keukenapparatuur. Het gamma van Electro Timmermans behelst immers 10 specialismen die gaan van TV, Audio, Computer & Multimedia, Telefonie/Tablet/GPS, Foto/Video, Smart devices tot Huishouden, Keuken en Inbouw, Koken en Tafelen, en Verzorging en E-Health.

Opendeur betekent de lente verwelkomen en nieuwigheden kenbaar maken

Franky Timmermans: “Met onze opendeurdagen is het er ons vooral om te doen de extra kortingen en het dienstbetoon van Electro Service Timmermans als allround elektrozaak nog meer kenbaar te maken en zowel de bestaande als de nieuwe klanten te informeren over de laatste nieuwigheden in de wereld van de audio-, tv- en digitale wereld, het kleine en grote huishoudelektro-gamma en het snel evoluerende PC- en multimedia- universum. In onze sector nog meer dan in andere is het de taak van de handelaar de innovaties en trends bij zijn potentiële klanten bekend te maken en er hen over te informeren. Voor onze lenteopendeurdagen 2024 hebben wij ons assortiment voorzien van een maximum aan toestellen en attributen die aansluiten op die jongste trends. Omdat alles opnoemen een onbegonnen zaak is beperk ik mij tot de top tien van de blikvangers:  

1. Zo volgen wij de nieuwe keukentrend waarbij inox de concurrentie krijgt van zwart. Zwart straalt luxe uit. Een zwarte keuken met zwarte toestellen is dan ook een echte eyecatcher.

2. Wie droomt er niet van een draadloze harde vloerenreiniger die veegt, dweilt en droogt in één eenvoudige beweging. Met de Hizero all-in-one of de Domo vloerreiniger wordt de vloer schoonmaken een plezier.

3. Via de Victrola Stream Carbon komt ook de muziekliefhebber aan zijn trekken. De Victrola is de eerste en enige platenspeler op de markt die draadloos kan verbinden met Sonos. De draaitafel wordt geleverd met een element zodat de gebruiker vrijwel meteen na het uitpakken en neerzetten zijn eerste plaat kan opzetten.

4. In het gamma inductiekookplaten van Siemens krijgt de ‘Fryingsensor Plus’ alle aandacht. De sensor reguleert de temperatuur van de pan en voorkomt dat olie en vet oververhit geraken.

5. Ook Miele kan niet ontbreken bij de koplopers. Miele bestaat dit jaar 125 jaar. Om dat jubileum in de schijnwerpers te zetten werd de jubileumcollectie met speciale prijzen, innovatieve functies en gratis accessoires op de markt gebracht.

6. Ook een nieuwigheid van formaat is de Siemens droogkast met varioSpeed-optie. Met deze nieuwe optie op de IQ700 reeks gaan je kleren van nat naar droog in tot 40% minder tijd.

7. Als je gezonde maaltijden belangrijk acht, is de Siemens of Bosch lagedruk stoomoven de oplossing. Met dit type stoomoven kun je stomen op een temperatuur van maar liefst 120 graden waardoor je een maaltijd snel kan bereiden.

8. Tijdens de opendeur kan u ook kennis maken met de iconische luidsprekers van ELIPSON, uitgerust met Chromecast en Airplay 2 connectiviteit in combinatie met uitzonderlijk geluid.

9. Wil je de eerste kilometers afleggen met Start to Run of een marathon lopen: wat je sportieve doel ook is, deze lente is het ideale moment om aan de slag te gaan. Ga dan voor één van de stijlvolle slimme Polar sporthorloges om zó je vooruitgang nog beter op te volgen.

10. En ten slotte hebben we Sonos set-acties en onze ‘Crazy Deals’. Honderden toestellen en benodigdheden aan ‘gekke prijzen’. Absoluut niet omdat ze minderwaardig zijn, maar omdat onze opslagplaats perken heeft!”

Informatie en dienstbetoon

“De snelle evolutie in de elektro-wereld maakt dat wij ook inzetten op gespecialiseerde medewerkers. Dankzij onze ruime ervaring en grondige kennis van zowel de noden van de klant als van de aangeboden koopwaar kan ons team een persoonlijke, kwalitatief hoogstaande en een onberispelijke service aanbieden. Daarom wordt er steeds uitgebreid met de klant gecommuniceerd over voorkeuren en mogelijkheden zodat we nauwkeurig kunnen voldoen aan al zijn wensen. Gelet op de ruime mogelijkheden van de huidige toestellen met hun waaier aan technische hoogstandjes zijn de demosessies dan ook voor de klant een gelegenheid om volledig vrijblijvend met eigen ogen het pro en de eventuele contra van zijn aankoop af te wegen”.

Demonstratiesessies en gratis tombola

Ter gelegenheid van de opendeurdagen vergast Electro Service Timmermans de kopers ook op een deelname aan een gratis tombola. De hoofdprijs hierbij is een Philips TV uhd Ambilight 75” met een schermdiagonaal van 189 cm en Dolby Atmos-geluid. Iedere bezoeker mag een deelnameformulier invullen. “Om de suspense op te drijven gaan we aan de tombola ook een kleine behendigheidsproef koppelen. Wie hier het fijne wil van weten … komt best even langs!” aldus nog Franky.

Electro Service Timmermans is op vrijdag 8 en op zaterdag 9 maart open van 9u tot 12 u en van 13u tot 18u.

Ook wie liever online wil shoppen komt bij Electro Service Timmermans beslist aan zijn trekken. Via de site http://www.electrotimmermans.be  komt men terecht op een uitgebreide en bijzonder overzichtelijke webshop.

Electro Service Timmermans is ook te volgen via deze facebookpagina.

Dit nieuwsbericht delen: