Jeugdregio PAJOTTENLAND organiseert opnieuw sessies opleiding tot fuifcoach

Overeenkomstig het feest- en fuifreglement in de gemeenten van de politiezone Pajottenland zijn de organisatoren van publiek toegankelijke feesten of fuiven verplicht een opgeleide fuifcoach aan te stellen. De  gratis opleiding tot fuifcoach behelst een deel theorie en een deel EHBO. Optioneel kan ook een gratis opleiding brandbestrijding volgen en ook dat is zeker aan te raden. Om als fuifcoach aangesteld te kunnen blijven dient om de 5 jaar het gedeelte theorie en om de 3 jaar het gedeelte EHBO opnieuw gevolgd te worden. De aangeboden opleiding is enkel bestemd voor organisatoren van evenementen in Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen.

Organiseer jij een evenement in uw gemeente? Wil jij dat de fuif van jouw vereniging in optimale omstandigheden verloopt? Heeft jouw organisatie nog geen fuifcoach of is jouw fuifcoachattest niet meer geldig? Door de opleiding te volgen, leer je hoe je je fuif in een aangename en veilige sfeer kan laten verlopen en hoe je de veiligheidsdiensten correct informeert. Je leert hoe om te gaan met mensen die drugs of te veel alcohol genomen hebben en hoe om te gaan met conflicten. Aparte sessies EHBO en brandbestrijding staan eveneens op het programma.

Dit voorjaar worden dan ook twee sessies ‘opleiding’ op het getouw gezet:

EHBO: 24 februari of 12 oktober: Lennik van 9u30 tot 12u30 of 13u tot 16u
Theorie: 23 maart in Bever of 5 oktober in Lennik: van 9u30 tot 13u
Brandbestrijding: 20 april of 16 november: PIVO Asse van 9u tot 16u

Meer info is te vinden op www.jeugdreiopajottenland.be
Inschrijven kan via https://www.jeugdregiopajottenland.be/inschrijven/

Dit nieuwsbericht delen: