PAJOTTENLAND – ‘Visit Pajottenland’ de eerste brochure van Ambassadeurs van het Pajottenland is uit

Ambassadeurs van het Pajottenland vzw wil de merknaam ‘Pajottenland’ versterken, elkaar beter leren kennen, samenwerken en samen nieuwe afzetmarkten bekijken. Mede met de steun van Zender en de provincie Vlaams-Brabant bracht de vzw thans daartoe haar eerste promotiebrochure ‘Visit Pajottenland’ uit. ‘Ontdek of herontdek, proef en geniet’ is de missie van de vzw. Het werd een kleurrijke en volwaardige gids met een overzicht van de overvloedige en diverse schatten die de regio rijk is. 

In de brochure maak je kennis met de 51 lokale ondernemers die met trots de titel Ambassadeurs van het Pajottenland mogen dragen. Stuk voor stuk zijn het exclusieve ambachtslui en lokale makers die trots hun (h)eerlijke producten en diensten aanbieden onder het 100%-Pajottenland-garantielabel. Kwaliteit staat hierbij hoog aangeschreven en elk lid werd zorgvuldig geselecteerd. Hun doel is de duurzame groei van het netwerk bevorderen en het Pajottenland én de Zennevallei uitdragen tot ver buiten hun grenzen.

‘Visit Pajottenland’ is ook een ontdekkingsreis doorheen 16 gemeenten* in het Pajottenland en de  Zennevallei. Naast de wandel- en fietsroutes is er per gemeente informatie over het eeuwenoud erfgoed, elegante parken en tuinen, brouwerijen, musea en bezoekerscentra met ook telkens een QR-code die verwijst naar Wikipedia-informatie.

De brochure (5 euro) telt 90 pagina’s en is vanaf nu te verkrijgen via de Ambassadeurs, op beurzen en toeristische diensten over heel het land en bij enkele Pajotse gemeenten die reeds brochures hebben aangekocht.

*Beersel, Bever, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Linkebeek, Pepingen, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat

Dit nieuwsbericht delen: