GOOIK – Ondernemersevent Unizo bijzonder geslaagd

In ‘t Krekelhof in het witgesneeuwde Gooik bliezen ondernemers verzamelen voor een uniek en succesvol ondernemersevent. Het event in een organisatie van Unizo Pajottenland bood de deelnemers de gelegenheid te netwerken, te genieten van culinaire hoogstandjes tijdens een walkingdinner en te luisteren naar een toespraak van Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van Unizo.

Het walkingdinner en de aansluitende netwerkronde boden de ondernemers de kans informeel met elkaar in contact te komen. De sfeervolle setting evenals de uitgebreide culinaire verwennerij werden door de aanwezigen zeer gewaardeerd, wat bijdroeg aan de positieve sfeer van de avond.

Gedelegeerd bestuurder Danny Van Assche deelde inzichten over actuele zakelijke uitdagingen en de toekomst van het ondernemen. Hij wierp ook een vooruitblik naar de komende verkiezingen toe. Het divers gezelschap van lokale ondernemers, professionals en zelfstandigen apprecieerde de informele setting en kon nadien ook nog met Danny Van Assche van gedachten wisselen.

Unizo Pajottenland blikt alvast tevreden terug op het geslaagd event en wil steevast de lokale ondernemersgemeenschap versterken. Het eerstvolgende event ‘Unizokomtop!’ gaat door op 29 januari 2024 bij Norgay in Gooik. Meer informatie over toekomstige evenementen en activiteiten zijn best te volgen via de social media van de afdeling of via het sturen van een mail naar info@unizopajottenland.be.

Foto’s ingezonden.

Dit nieuwsbericht delen: