PEPINGEN – De 20ste VIP-prijs is voor Chiro Karreveld

Cd&v Pepingen reikte tijdens zijn nieuwjaarsreceptie de twintigste V.I.P.-prijs uit. Hiermee wordt de meest verdienstelijke  inwoner(s)  van het jaar beoogd.  Dit jaar werd de prijs toegekend aan Chiro Karreveld Pepingen.

Chiro Karreveld – met zijn meer dan 200 leden – is de grootste Pepingse jeugdbeweging. In 2023 vierde het zijn vijftigste verjaardag en precies 20 jaar geleden mocht de jeugdvereniging ook al haar eerste V.I.P.-prijs in ontvangst nemen. Door het engagement van een enthousiaste leiding is de vereniging door de jaren heen uitgegroeid tot een bloeiende jeugdbeweging. “We waarderen dit engagement ten zeerste”, verduidelijkt de lokale cd&v-voorzitter Suzanne De Cort.

Vriendschap voor het leven

Peter Van Cutsem: “Al meer dan vijftig jaar organiseert die chirogroep bijna wekelijks activiteiten en bijéénkomsten voor jongens en meisjes. Zij maken mogelijk dat zij groepsgewijs kunnen spelen, zich kunnen uitleven en tal van avonturen beleven. Vaak worden hier ook vriendschapsbanden voor het leven gesmeed. Die jeugdbeweging vormt een belangrijke schakel in het leven van onze jeugd door er te zijn voor elkaar”.

De leiding van Chiro Karreveld Pepingen werd dan ook op een gepaste manier in de bloemetjes gezet. De vereniging ontving  van Peter Van Cutsem en partijvoorzitter Suzanne De Cort een oorkonde en een kunstwerkje als symbool van hun doeltreffende ‘samenhorigheid en verbinding’.

Dit nieuwsbericht delen: