HERNE – Vanaf morgen 17u is iedereen welkom in BAR 10M – Beers Resto And More 

Bram Deneyer is de nieuwe eigenaar van wat jarenlang bekend stond als ‘De Egelantier’. Vanaf morgen zaterdag 13 januari wil hij die horecazaak niet alleen een nieuw elan bezorgen maar ook mee meer leven brengen in het centrum. Een nieuwe eigenaar, een nieuwe uitbater en ook een nieuwe naam. Na rijp beraad koos Bram voor BAR 10M. Dit is een anagram van zijn voornaam BRAM en het huisnummer 10. Bram (26) woont in Sint-Pieters-Kapelle en was al meer dan 10 jaar kelner in het Oudenberghof in Geraardsbergen waar hij van jobstudent uitgroeide tot volwaardige kelner. BAR 10M is alle dagen open van 10u30 tot 22u behalve op maandag en dinsdag.

Een gezellige ontmoetingsplaats

BAR 10M – Beers Resto And More  – is de nieuwe naam en tevens de nieuwe huisstijl waarmee Bram  de komende jaren zijn horecazaak in hartje Herne graag een nieuwe look en een welvarend toekomstperspectief wil bieden. De 36ste verjaardag van De Egelantier, als zaak van Wilfried Vierendeel (63) en Greet Kestemont (61), was voor hen het uitgelezen moment om hun zaak van de hand te doen.

BAR 10M blijft zoals in het verleden een gezellige ontmoetingsplaats waar niet alleen kan gechilld worden bij een lekker drankje aan de toog of met vrienden onder elkaar maar waar het ook mogelijk is heel wat lekkers te eten. BAR 10M wil zijn toekomstige klanten ook ten dienste zijn bij het organiseren van kleine evenementen, feestjes en party’s.

Zijn klanten wil BAR 10M een gezellige, behaaglijke en knusse omgeving aanbieden als ideale ontmoetingsplaats en waar iedereen welkom is: “Het is immers algemeen geweten dat  aan de toog vaak belangrijke standpunten worden ingenomen en uitgewisseld, meer dan eens vruchtbare sociale en maatschappelijke contacten worden gelegd en innovatieve ideeën het daglicht zien”.

Aan het interieur van de BAR 10M wil Bram niet al te veel veranderen. De laatste verbouwingen dateren immers nog maar van 2018 en vallen ook bij hem bijzonder goed in de smaak.

Drinks en kleine restauratie   

BAR 10M – Beers Resto And More wil via zijn uitgebreide kaart de nadruk leggen op het serveren van  zowel niet-alcoholische als alcoholische dranken en waarbij het assortiment varieert van bier en wijn tot sterke dranken en cocktails. Het pronkpaardje blijft het Kartuizerbier en de bijgaande borrelhapjes.

Alhoewel Bram de assistentie krijgt van Julie en Regine, toch staat het vast dat de eerste maanden van 2024 voor Bram allicht bewogen tijden worden. Niet alleen de drankkaart kreeg immers alle aandacht. Ook het culinaire luik genoot alle belangstelling. Zo voorziet Bram ook de hongerigen te spijzen. In eerste instantie heeft hij het over eenvoudige croques, vol-au-vent, spaghetti, balletjes in tomatensaus,… maar binnen afzienbare tijd zal er ook een meer uitgebreide weekendmenukaart aangeboden worden.

Grootscherm-TV en ook darts

Met het oog eveneens te voldoen aan een kijkpubliek komt er ook een grootscherm-TV om onder vrienden grote sportactiviteiten te kunnen volgen. En ook aan de behoeften van de dartsliefhebbers zal er voldaan worden.

Het doen en laten van BAR 10M – Beers Resto And More is te volgen via deze facebookpagina en Bram is te bereiken via mail op deneyer.bram@live.be of telefonisch op 0474/09 06 53.

Dit nieuwsbericht delen: