BEVER – Warme maaltijd voor inwoners die het met ietsje minder moeten doen

De sociale dienst van het lokaal bestuur van Bever organiseerde ook dit jaar een lunch voor mensen in de gemeente die zich op de grens van een kwetsbare situatie bevinden. In deze eindejaarsperiode wil  het team zo die mensen enige warmte, het gevoel toch ook te behoren tot de dorpsgemeenschap en een boodschap op betere tijden aanreiken. In totaal werden er 40 maaltijden zorgvuldig klaargemaakt. Het was een tweede keer tijdens deze legislatuur dat dergelijk sociaal eetmaal werd aangeboden.

Het menu voorzag een witloofsoep met zamlsnippers, als hoofdgerecht gevulde kalkoenfilet met fine peper saus, gratin van aardappelen met een groentekrans en als afsluiter een chocolademousse.

Het menu werd ook dit jaar samengesteld en geschonken door Hoeveslagerij/Traiteur L&F Meat uit Moerbeke.

In de voorbereiding en de bedeling kon schepen Vanholder rekenen op de medewerking van Willy Ransbotyn (lid van het BCSD), Silvia Ricour (medewerkster van het OCMW), Marie-Elise Vanderkelen (lid van het BCSD) en Andrea Boonaert Torrico (maatschappelijk werkster OCMW Bever).

Dit nieuwsbericht delen: