HERNE – Tweejaarlijkse receptie in openlucht is voorzien op zondag 7 januari

Ter gelegenheid van het inzetten van het Nieuwe Jaar nodigt het lokaal bestuur met ook zijn dienst Welzijn opnieuw alle inwoners uit op een nieuwjaarsreceptie in open lucht in het centrum aan het gemeentehuis. De receptie is voorzien op zondag 7 januari van 11 tot 13u.

“2024 willen wij graag samen inzetten”, licht burgemeester Kris Poelaert het initiatief toe. “Zo willen wij de samenhorigheid onder de inwoners bevorderen en hen hierbij ook de kans bieden elkaar beter te leren kennen. Het is alleszins de bedoeling dat de deelnemers met hun gezin naar het gebeuren afzakken en er onder meer met hun buren, vrienden en kennissen klinken op het Nieuwe Jaar”. Net zoals de vorige jaren kan iedere aanwezige zich aanmelden bij  de ontvangstbalie om er gratis drankbonnetjes te ontvangen.

Ook een aantal lokale handelaars zullen er een standje opbouwen. Zij zorgen dan onder meer voor de nodige hapjes. De deelnemers mogen zich ook verwachten aan muzikale ondersteuning.

Bij slecht weer gaat de receptie door in De Kring.

Op zondag 7 januari wordt het Centrum van 8 u tot 16u afgesloten tussen het kruispunt met de Grotestraat en het kruispunt met de Edingsesteenweg. Ook de Kerkstraat is dan vanuit het Centrum niet toegankelijk. Die onderbreking is enkel geldig voor gemotoriseerd verkeer.

Dit nieuwsbericht delen: