GALMAARDEN – cd&v kerstfeest voor alleenstaande senioren en mindervaliden

De plaatselijke cd&v afdeling met voorzitter Jenz Cools hield er aan ook dit jaar een kerstfeest voor alleenstaande senioren en mindervaliden op het getouw te zetten in de gemeentelijke feestzaal Willem Tell in Tollembeek. Wie zich door omstandigheden niet kon verplaatsen werd thuis bediend. Het waren wijlen burgemeester Georges Cardoen en het toenmalig plaatselijk cd&v afdelingsbestuur die in 1987 voor het eerst met het initiatief uitpakten.

Voorzitter Jenz Cools: “We houden er aan om het concept van die bijeenkomst, die inmiddels is uitgegroeid tot een mooie traditie, verder te zetten. Zo konden we ook dit jaar een 60 tal alleenstaanden ontvangen en hen een heus kerstfeest bezorgen. Ze konden genieten van een lekkere kerstmaaltijd en ook een dansje behoorde tot de mogelijkheden. We hebben ook de formule van de thuis geleverde maaltijden behouden voor mensen die minder mobiel zijn. Zo kreeg iedereen toch de kans zich in te schrijven”.

Ook voor burgemeester Ludo Persoons ging het om een geslaagd treffen: “Door het opzetten van dit kerstfeest brengen we de doelgroep van mensen samen om hen een warme en gezellige namiddag aan te bieden. Ik ben heel tevreden dat we dit opnieuw konden organiseren met de mensen van het cd&v bestuur”.

Dit nieuwsbericht delen: