Een boodschap met ‘klaroengeschal’

Veel vraagtekens die zich bij de opstart van www.deklaroen.be op 3 november terecht opdrongen hebben intussen een antwoord gekregen. De doelstelling is en blijft als onafhankelijk nieuwsplatform bij te dragen aan het welzijn van de lokale samenleving door betrouwbare informatie aan te reiken, de democratische processen te ondersteunen en ook kleine organisaties te voorzien van bekendheid en dit ten bate van een degelijk geïnformeerde bevolking. Gelet op het aanhoudend stijgend aantal lezers mag geconcludeerd worden dat www.deklaroen.be doet wat het bij de opstart heeft beloofd.

De afgelopen 50 dagen heeft een groot deel van de toekomstig Pajottegemse bevolking kennis kunnen maken met de bijdragen op www.deklaroen.be . Meer dan 65.000 keer werd een ‘uitgelicht’ artikel aangeklikt. Gezien het beperkt potentieel bereik eigen aan het schrijfgebied van www.deklaroen.be is een vergelijking met andere internetkranten in sé niet significant. Wat mij vooral tevreden stemt is te zien dat ook minder populaire bijdragen genieten van een groeiende belangstelling. 

Eindejaarswensen

Nu de winterse kou ons zou  moeten omarmen en de feestelijke lichten de straten verfraaien wil ik deze bijzondere tijd van het jaar aangrijpen om ook u getuige te maken van mijn eindejaarswensen.

“Laat deze feestdagen een tijd zijn van dankbaarheid, waarin we koesteren wat echt belangrijk is: de liefde van familie, de sympathie van buren en de vriendschap en de verbondenheid met velen. Laten we degenen die het minder goed hebben niet vergeten en een hand uitsteken naar hen die het nodig hebben waardoor we zo de geest van vrijgevigheid, naastenliefde en solidariteit kunnen verspreiden.

Of je nu geniet van een knusse kerstavond of van een viering die aanleunt bij een andere traditie, laten we ook de diversiteit koesteren die onze samenleving zo rijk maakt”.

Namens deklaroen vzw wens ik alle lezers een schitterend en vreugdevol kerstfeest en een nieuw jaar gevuld met liefde, gezondheid en voorspoed.

Fijne feestdagen en een warme klaroengroet.

GodelieveDit nieuwsbericht delen: