GOOIK – Nieuwe uitbater voor de cafetaria Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen gezocht

Het autonoom gemeentelijk bedrijf Gooik, de beheerder van het gemeentelijk sportcentrum Koornmolen aan de Processiestraat 15, zoekt een nieuwe uitbater voor de cafetaria. De concessionaris kan voor een periode van vijf jaar de cafetaria uitbaten. Het sportcentrum Koornmolen trekt dagelijks heel wat sportievelingen, supporters, bezoekers, verenigingen, …. aan en de cafétaria speelt daarbij een centrale rol. Het lokaal bestuur wil dat die vaste waarde behouden blijft. “Een kwalitatief hoogstaand cafetaria past perfect bij ons modern en levendig sportcentrum”, zegt Samuel Billens, schepen van sport.

Gezocht: dynamische uitbater

Samuel Billens: “We kijken uit naar een fijne samenwerking met een gepassioneerde en enthousiaste ondernemer met ook een groot sporthart. De concessiehouder staat in voor het beheer en de inrichting van de cafetaria en biedt de gebruikers en de bezoekers een uitstekende service aan. Verder vervult hij of zij ook een aantal conciërgetaken rond veiligheid, toezicht, … Het zou heel fijn zijn als we een nieuwe uitbater vinden die tegen 1 februari van start kan gaan.  Zo kan iedereen blijven genieten van én van de accommodatie én van de dienstverlening”.

Horecazaak met potentieel

De cafétaria biedt plaats voor zo’n 100 bezoekers. Achteraan is er een ruime keuken met moderne toestellen. De cafétaria heeft bijkomend een groot terras vlak naast de parking en met zicht op de speeltuin en de andere sportfaciliteiten. De cafétaria is ok uiterst geschikt voor activiteiten vanuit het verenigingsleven.

Huur appartement

Boven het cafetaria is er een woongelegenheid met 3 slaapkamers en eigen privé-terras. Dat appartement kan gekoppeld worden aan de concessie.

Praktisch

Inlichtingen bekomen over de procedure en een afspraak maken voor een plaatsbezoek kunnen via sport@gooik.be  of 02/532.14.02.

De kandidaten dienen uiterlijk op vrijdag 19 januari 2024 om 12 uur hun dossier te bezorgen op het gemeentehuis, Koekoekstraat 2, open op elke werkdag van 8u30 tot 12u, de woensdagnamiddag van 13 tot 16u en maandagavond van 18 tot 20u.

Toewijzing

De concessie zal gegund worden op basis van het beantwoorden aan de vooropgestelde criteria en profiel  en na een vergelijkende analyse aangevuld met eventuele onderhandelingen.

Dit nieuwsbericht delen: