Jason Broodcoorens (N-VA) uit GOOIK kandidaat voor de Vlaamse verkiezingen

Het afgelopen weekend maakte N-VA de kandidaten voor de Vlaamse en federale verkiezingen in juni 2024 bekend. Vanuit Gooik, Herne & Galmaarden werd Jason Broodcoorens naar voren geschoven als kandidaat voor het Vlaams Parlement.

Jason Broodcoorens (25) trad in 2014 toe tot de N-VA in Gooik en werd in 2018 verkozen als gemeenteraadslid. In 2022 gaven de N-VA-leden hem het vertrouwen om voorzitter te worden van de afdeling. Jason behaalde een master in Europese & Internationale Politiek en werkte even in het Europees Parlement. Na een carrièreswitch werd hij mede-zaakvoerder van een catering- en eventbedrijf gevestigd in het centrum van Gooik.

“Als enige kandidaat van onze toekomstige fusiegemeente, is het een hele eer om de strepen van Gooik, Herne & Galmaarden te mogen verdedigen tijdens deze campagne”, vertelt Jason. In de gemeenteraad volgt hij de dossiers rond mobiliteit, veiligheid, lokaal ondernemerschap en het fusiedossier op. Thema’s die hem ook op Vlaams niveau nauw aan het hart liggen.

De inwoners van Vlaams-Brabant zullen Broodcoorens kunnen terugvinden op de 18e plaats voor het Vlaams Parlement, omringd door o.a. Wendy Godaert (Roosdaal) en lijstduwer uit Halle, Marc Demesmaeker.

Dit nieuwsbericht delen: