HERNE – Een middernachtmis met een ietsje meer gevolgd door een gezellig samenzijn aan de kerststal

Tijdens de kerstnacht is er om 23u opnieuw een middernachtmis in de St-Petrus en Pauluskerk in het centrum van Herne. De misviering – voorgegaan door federatiepastoor Kris Meskens – wordt voorzien van extra muzikale intermezzo’s en zang van het Legatokoor. En…. die nacht zal er ook een kindje gedoopt worden.

Na de mis wordt vanuit de kerk gezamenlijk afgezakt naar de kerststal om daar samen omstreeks middernacht het pasgeboren kindje Jezus in de kribbe neer te leggen. Kerstmuziek gebracht door Michaël Janquart en zijn leerlingen van de muziekacademie, een heildronk en een gezellige sfeer bieden dan alvast de gelegenheid elkaar een zalig kerstfeest te wensen en zó het kerstplaatje compleet te maken.
Iedereen is welkom en alles is gratis.

Dit nieuwsbericht delen: