Gooik lanceert samen met lokale handelaars en de provincie de eindejaarsactie ‘Liever Lokaal’

De gemeente Gooik lanceert samen met lokale handelaars en de provincie Vlaams-Brabant de eindejaarsactie ‘Liever Lokaal’. Bij iedere aankoop bij één van de deelnemende handelaars maken klanten kans op één van de twee fantastische e-bikes, geschonken door de provincie Vlaams-Brabant. De actie loopt van 9 december 2023 tot en met 15 januari 2024 via de wedstrijdapp www.ikkooplokaal.app  of de deelnameformulieren bij de handelaars.

Gunther De Wilde, burgemeester en schepen van Lokale Economie, steunt de actie: “We zetten de lokale handelaars graag in de kijker. Lokale handelszaken zorgen voor ontmoeting, werkgelegenheid, levendigheid, innovatie, … en zijn dus heel belangrijk voor een gemeente”.

16 Gooikse handelaars nemen deel. Je herkent ze aan de affiche in hun zaak of etalage. Als klanten hier een aankoop doen, kunnen ze de unieke QR-code van deze handelaar scannen of een deelnameformulier invullen. Zo maken ze kans op een mooie prijs: een e-bike, een boodschappentas of een Gooikse waardebon.

Deelnemende handelaars

Wereldwinkel Pajottenland
‘t Kippenhof
Apotheek De Pril Peggy
Audrie Mostinckx
Bierfirma TOOTS
Apotheek De Brabanter Jim
Carmello ontbijt aan huis
CHRISPEELS ANN – HAPPY HAIR
Gastro Atelier/ Boetiek
iMove (Glocos BV)
Jane’s Lunchbar
Optiek Claes
Para Ella
Slagerij De Vits
Total Gooik
Voeding en bakkerij Schoukens

Meer info op www.gooik.be

Dit nieuwsbericht delen: