HERNE – Dodelijk ongeval aan de rotonde van Kokejane

Vanavond, iets voor 18u werd de buurt van de rotonde in Kokejane  opgeschrikt door een verkeersongeval. Een personenwagen die reed op de N285 (steenweg Asse) van Herfelingen in de richting van Edingen is sterk van zijn rijstrook afgeweken en knalde uiteindelijk tegen de zijmuur van de kapel. De bestuurder, een 70-er uit Silly, overleefde het ongeval niet. De bestuurder was alleen in zijn wagen en er zijn geen andere voertuigen bij betrokken. De schade aan de kapel en omgeving is gering.

Gezien het hoogst onwaarschijnlijk traject van de wagen dat vermoedelijk al van voor de aanloop naar de rotonde volledig links reed van de baan en ook al een amsterdammertje en een verkeersbord ramde  is het dan ook niet duidelijk of  het ongeval de oorzaak is van het overlijden van de chauffeur. De mogelijkheid bestaat dat de bestuurder nog voor het ongeval onwel werd.  

Het zijn de politie, het labo en de verkeersdeskundigen die de juiste oorzaak zullen moeten ophelderen.

Dit nieuwsbericht delen: