HERFELINGEN/HEIKRUIS – Wandel- en fietscafé Terlindenhof wordt nu ook een danscafé

Al enige tijd zit het ‘dansend Herne’ niet goed mee. De opeenvolgende sluitingen van de Liberale Harmonie, De Egelantier en nu ook De Castel in het centrum van Herne als locaties met dansgelegenheid hebben een ruim publiek getroffen dat er aan hield om geregeld de dansschoentjes aan te trekken. Maar ‘als er een deur sluit gaat er doorgaans een andere open’ is hier ook blijkbaar van toepassing. Zowel De Cardinael in het naburige Mark (Marcq) als het Terlindenhof op de grens Herfelingen/Heikruis hebben thans hun aanbod in die zin aangepast.  Sofie Van Belle van wandel- en fietscafé Terlindenhof: “Uit eigen initiatief maar ook op aanvraag werd gesleuteld aan het animatieaanbod van Terlindenhof. Zo is er voortaan één keer per maand op een donderdag vanaf 14u een dansnamiddag voorzien waarbij ook een babbeltje slaan en nieuwsjes uitwisselen terug mogelijk zijn. Hiervoor doe ik dan een beroep op muzikanten en artiesten uit eigen streek. De inkom is gratis en er is ook mogelijkheid om naast een natje ook van een droogje te genieten”.

Gisteren mocht als eerste in de rij Rudi Tastenoe met een mix van zang, live-muziek en playback het ruim opgekomen publiek van dienst zijn. Een koud kunstje voor Rudi die als entertainer al heel wat watertjes heeft doorzwommen: “Dat ik mijn publiek een paar uurtjes kan doen beleven zonder kommer en kwel en hen met mijn muziek vrolijk maken dat maakt ook van mij een gelukkig man”.

De komende weken in het Terlindenhof:  
Donderdag 14 december: Hedwig Jacobs live optreden om 14u
Dinsdag 2 januari: ‘Eerste werkdag Party’ met DJ Nikita vanaf 16u
Donderdag 25 januari : Nieuwjaars-dansnamiddag met Foute DJ Roger Cornelis vanaf 14u + afterwork drink.

Ook Sofie’s evenementen op zaterdag blijven uiteraard doorgaan.

Wie op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen in het Terlindenhof vindt bijkomende informatie op deze Facebookpagina

Dit nieuwsbericht delen: