GALMAARDEN – Daniël Fonteyne legde de eed af als provincieraadslid

Daniël Fonteyne legde vandaag in de handen van de voorzitter van de provincieraad Linda Van den Eede (N-VA) de eed af als raadslid voor Vlaams Belang. Hij vervangt er  de Dilbeekenaar Kris Peeters die om gezondheidsredenen ontslag neemt in zowel de provincie- als in de gemeenteraad en ook als regiovoorzitter van de partij.

Daniël Fonteyne is 58 jaar en leerkracht in het Gemeenschapsonderwijs in Lennik. Sinds 2019 zetelt hij als fractieleider/gemeenteraadslid voor Vlaams Belang in de gemeenteraad van Galmaarden. Tussen 2006 en 2018 was Daniël al eens provincieraadslid.

De provincieraad Vlaams-Brabant telt met de N-VA, de cd&v, de Open VLD, Groen, Vooruit, UF en Vlaams Belang zeven fracties. De vertegenwoordigers voor Vlaams Belang zijn nu Willy Smout en Daniël Fonteyne.

Dit nieuwsbericht delen: