GALMAARDEN – ‘Hier is’t te doen’, de eindejaarsactie met voor iedere zaak een cadeaubon van 25 euro

De eindejaarsperiode komt er opnieuw sneller aan dan je denkt. Nog amper 40 dagen te gaan en 2023 behoort tot het verleden. Ook dit jaar wil het lokaal bestuur in de komende eindejaarperiode zijn handelaars en ondernemers extra in de kijker zetten. Na de geslaagde editie vorig jaar komt er  terug een eindejaarscampagne aan. Die campagne gaat de wereld in onder de slogan ‘Hier is’t te doen’. De actie loopt van 1 december 2023 tot 15 januari 2024.

Lokaal is top

Met zijn actie wil het gemeentebestuur de nadruk leggen op de voordelen van het lokaal kopen: “Het is goed voor de planeet, de keten is korter en je ondersteunt er je eigen economie mee en vaak zijn de kwaliteit van de producten en de service ook beter”.
Met  ‘Hier is ’t te doen’ biedt de gemeente iedere deelnemende zaak gratis één gemeentelijke cadeaubon van 25 euro aan. IEDERE klant krijgt bij een aankoop een invulkaartje. Als hij dat kaartje conform ingevuld vóór 15 januari 2024 deponeert in de daartoe bestemde campagnebox maakt hij kans om die cadeaubon te winnen. Er zal één winnaar per deelnemende handelaar worden uitgeloot.
De deelnemende handelaars zijn te herkennen aan de ‘Hier is’t te doen’-affiche die zichtbaar zal worden opgehangen.

Aan het einde van de actie worden alle invulkaartjes verzameld en trekt een onschuldige hand de prijzen. Het verzamelen van deelnamebonnen en de uitreiking van de cadeaubonnen is in handen van het lokaal bestuur. De winnaars worden ten laatste op 31 januari 2024 bekendgemaakt.

De actie wordt gedragen door volgende zaken (alfabetisch):

AD Delhaize, ALL-MAT-EL, Apotheek Galmart Galmaarden, Apotheek Galmart Tollembeek, Aveve Tollembeek, Bakkerij ‘t Bergsken Op, Bakkerij Van Belle, Belectron nv, Bike Maintenance, Bjoetie, Cremerie De Roen, DBL Salens bvba, Demomeubel, Drankenshop Sonja & Pascal, Frituur ’t Wagonnetje, Hair-Axent, Hondenkapsalon Doggywood, Kapsalon Sigrid, Karakthair, La Luna Nueva, Mazout Verheyden, Pajothee, Pardoes, Puur Passie, Sambashop, Sat Nam Puur, Schoonheidshuisje Saartje, Streekshop K&C, Strikboetiek/Cosbro bvba en Tuincentrum Gay-Segers.

Dit nieuwsbericht delen: