GALMAARDEN – Opendeur bij Belectron speciaal in het teken van de 65ste verjaardag

Bij Belectron, de electro-zaak sinds jaar en dag gevestigd langs de Tollembeekstraat in Galmaarden, met aan de ene kant een verkoopcentrum en aan de overkant een technisch service centrum, staat het tweede weekend van november al jaren in het teken van zijn ‘opendeur’. Dit jaar begon de opendeurdrukte al vandaag vrijdag en ook morgen zaterdag 11 november en zondag 12 november staan de deuren wagenwijd open en is iedereen er welkom.

Familiezaak  

Belectron met haar oorsprong eind jaren ’50 is en blijft een familiezaak. Het verhaal Belectron ging van start met René (89) en Christiane (85). Ten gepaste tijde ging het management over naar dochter Gerda (62) die nu toch alle ettelijke jaren mag rekenen op de assistentie van haar kinderen Nathalie (38) en Christophe (33). De opendeur 2023 staat dan ook heel speciaal in het teken van het 65-jarig bestaan van de zaak.

Een resem extraatjes  

Om iedereen mee te laten genieten van die heuglijke verjaardag trakteert de electrozaak haar  bezoekers ook deze keer op een resem extraatjes.  Zo is de winkel ook morgen zaterdag, op de herdenking van de Wapenstilstand en ook zondag 12 november open van 9u tot 18u en kan de bezoeker doorlopend genieten van demo’s van Laurastar, Big Green Egg, GreenPan, Jura en nog meer. Wie het eerder gemunt heeft op alles wat met tv, audio en video te maken heeft komt terecht bij Christophe. Als specialist ter zake geeft hij gevolg aan alle vragen en verzuchtingen. Verder is er ook een stockverkoop waarbij vele toestellen genieten van knallende kortingen.

Gedurende de ganse driedaagse was en is het ook smullen ten huize van Belectron. Zo is er voor wie wil aan de uitgang een frietkraam met lekkere Belgische frietjes. Ook zij die een zwak hebben voor een versgebakken Luikse wafel in een Frifri-wafelijzer komen beslist aan hun trekken. Aan de kleintjes wordt eveneens gedacht. Zij kunnen genieten van knotsgekke kinderanimatie.

Verjaardagtombola

Een aankoop tijdens het opendeurweekend geeft sowieso recht op deelname aan de  verjaardagtombola. Wie zou er nu niet een tv, een soepmaker, een koffiezet of een stofzuiger willen winnen? In totaal is de tombolatafel voorzien van 65 prijzen. De prijzentrekking zal gebeuren begin januari 2024. Alle 65 winnaars zullen dan persoonlijk verwittigd worden.

Op de foto  Gerda Bellemans en de kinderen Nathalie en Christophe. Druk in de weer waren er ook nog de personeelsleden Guy Steyaert, Katrijn de Smet en Geert Bellemans.

Nadere informatie is te lezen op deze website en Belectron heeft ook een Facebookpagina.

Dit nieuwsbericht delen: