GOOIK – Het JeugdHuis vindt een nieuw onderkomen in  ’t Zomercafé

Het JeugdHuis Guuk heeft al enige tijd geen eigen stek meer. Zijn vroeger lokaal boven de zaal De Vrede werd twee jaar geleden al afgebroken en de nieuwbouw met een voorziene oplevering eind dit jaar loopt vertraging op. Intussen zit de kern van JH Guuk niet stil. Na een tijdelijk onderkomen in de Manège D’hoeve bouwden zij vrijdag een geslaagd feestje op hun nieuwe (tijdelijke) locatie in ’t Zomercafé.

“Ons kernteam zit vol met goede ideeën en initiatieven. Zo werkte het hard achter de schermen aan mogelijke pistes voor het toch blijven opzetten van gezellige avonden. De eerste avond was goed geslaagd. Het concept van het ontdekken van de nieuwe locatie sloeg alvast aan. De ganse avond was het er gezellig druk. De reacties van de aanwezigen waren zeer positief”, liet voorzitter en schepen Samuel Billens optekenen. “Om onze werking levendig te houden is het de bedoeling voortaan elke vrijdagavond een gezellige jeugdhuisavond op te zetten in het Zomercafé en dit totdat we onze intrek kunnen nemen in onze nieuwe lokalen”.

Het JeugdHuis is dan ook de vrijdagavond terug ‘the place to be’ voor jongeren vanaf 16 jaar. Die kunnen er dan terecht voor een ontspannende en dolle avond, voor een babbel met vrienden en kameraden, om te kickeren of te poolen, om iets lekker te drinken of wie weet ….. om zijn of haar toekomstige tegen het lijf te lopen.

’t Zomercafé is gelegen Dorpsstraat 8, 1755 Gooik en is te volgen via deze facebookpagina

Dit nieuwsbericht delen: