Welkom op deklaroen.be

Een opwindend nieuw hoofdstuk in de wereld van het online lokaal nieuws begint vandaag met de officiële lancering van een gloednieuw internet nieuwsplatform: van harte welkom op https://www.deklaroen.be, de site met klein en groot lokaal nieuws uit Herne, Galmaarden, Gooik en hun buurgemeenten.

In grijs gedraaide volkswijsheid schuilt wel eens een flinke dosis waarheid. Daarom durf ik met de deur in huis vallen. Mijn naam is Godelieve en ik ga hierbij de verbintenis aan van deklaroen.be een mediaplatform te maken dat garant staat voor ‘betrouwbaar, actueel en gebruiksvriendelijk’. Het opzetten van een nieuwswebsite is een voortdurend proces dat veel tijd, energie en toewijding vereist. Met berichten uit zowel de lokale overheden, het verenigingsleven en de bedrijfswereld als over gebeurtenissen en individuen krijgt u vanaf nu dagelijks gratis een portie klaroengeschal voorgeschoteld. Ik geloof in het belang van journalistiek en in de kracht van het internet om ook lokaal informatie te verspreiden en zó gemeenschappen te verbinden.

De nieuwssite deklaroen.be wordt geruggensteund door de vereniging zonder winstoogmerk (vzw) deklaroen die op haar beurt maar al te gelukkig is te kunnen rekenen op haar partners. Die partners/sponsors hebben zonder veel aarzelen hun ja-woord gegeven om via hun financiële steun het opzetten van zowel de vzw deklaroen als de website deklaroen.be mee mogelijk te maken.

‘Als men het oude niet afbreekt of kan laten rusten, kan men niets nieuw opbouwen’ is de insteek van deklaroen.be. Daarom geen holle woorden en loze beloften maar daden!

Of vzw deklaroen en de nieuwssite deklaroen.be in de toekomst uw vertrouwen kunnen winnen en waardig zijn, daar oordeelt u zelf over.

Ik hoop dat u deklaroen.be een doelmatige bron van informatie zult vinden.

Heeft u nieuws te melden? Ik kan u van dienst zijn.

Contact:  godelieve@deklaroen.be  of 0475/32 76 92.

Uw ‘klaroen-journalist’,

Godelieve.

Enige toelichting bij het gebruik van de website www.deklaroen.be

In ‘Uitgelicht’ vindt u de laatste 10 gepubliceerde artikels/reportages.
Meer reportages/artikels zijn te lezen op één van de 14 archiefpagina’s
Onder de rubriek ‘To do’ vindt u aankomende evenementen chronologisch gerangschikt.
Zowel een reportage als een aankomend evenement zijn te vinden via een trefwoord in de ‘zoekfunctie’.
Men kan terugkeren naar de homepagina door te klikken op ‘Home’.

Onderaan iedere tekst (voorbeeld hieronder) vindt u knoppen die rechtstreeks verwijzen naar uw Facebook, uw Twitter, mijn telefoonnummer en/of mailadres. Alle bijdragen kunnen ook opgeslagen worden.

De uiterste rechtse kolom is voorbehouden aan de partners die www.deklaroen.be mee mogelijk hebben gemaakt.

Foto@ Ingrid Depraetere

Dit nieuwsbericht delen: