GALMAARDEN – Kaffee Matinee neemt geleidelijk de draad weer op

GALMAARDEN – Kaffee Matinee neemt geleidelijk de draad weer op. De cultuurdienst organiseert samen met de dienst Vrije Tijd – nu toch al meer dan 10 jaar – twee keer per jaar een Kaffee Matinee. Alle senioren zijn dan welkom in het Gemeentelijk Centrum Baljuwhuis voor een leuke shownamiddag met ook een natje en een droogje.

‘Variété bij de thee’ was het thema van de jongste bijeenkomst. Een amusant optreden met gezonde humor en sketches maar met vooral veel bekende meezingers van weleer. De gastanimatoren dit keer waren Danny en Dirk van DVC-events.

Cultuurmedewerkster Jana Van den Broeck: “Ons Kaffee Matinee heeft periodes gekend waarbij het Baljuwhuis nokvol zat. De opstart na de coronaperiode verloopt echter wat stroef. Nochtans heeft Kaffee Matinee de senioren heel wat te bieden: een leuke ontspanning, een aangename babbel, een lekkere mattentaart met een bijhorend tasje koffie, een grappig verhaal, een flink streepje muziek, een passend dansje …. het kan allemaal”.    

Het zijn Jana en het diensthoofd Vrije Tijd Silvie Leblicq  die telkens instaan voor de voorbereidingen. Ter plekke krijgen zij dan de assistentie van wat zij noemen het ‘Baljuwhuis-team’. Voor de gelegenheid waren dat Petra Plaitin, Kelly Wauters, Steven De Meester en Bjorn Cools.

GALMAARDEN – Kaffee Matinee neemt geleidelijk de draad weer op

Dit nieuwsbericht delen: